Tegnestuen

Rødbro Arkitekter er etableret i 2007 af Annie Rødbro, og ejes i dag af Mathilde Asgaard Rødbro.

Det er Rødbro Arkitekters mål at være en kreativ, berigende og engageret samarbejdspartner for bygherre og ingeniører.

Rødbro Arkitekter arbejder indenfor alle arkitektfagets forskellige faser. Fra skitsering og projektering til myndighedsprojekt, udbud, tilsyn og byggeledelse. Vi har mange års erfaring og ekspertise inden for bolig-, erhvervs- og institutionsbyggeri, arkitektkonkurrencer, designopgaver, farvesætning, planlægning og rådgivning.

En grundlæggende værdi og arkitektonisk holdning for Rødbro Arkitekter er et nutidigt og visionært udtryk med respekt for bygningens funktioner, stedets præmisser og håndværkets traditioner.

Vision

Individuelle opgaver kræver individuelle løsninger.

Når du kommer til os, så er det vores opgave at forstå dine behov og ønsker og formidle og viderebearbejde dine ideer, således at du får en helstøbt og oplevelsesrig bygning.

Arkitektur handler om at opfylde behov og skabe gode rammer – men også meget mere end det. En god bygning formidler oplevelser til dens brugere ved hjælp af spændende rumformer, rumforløb, lysforhold, akustik, farver og meget mere.

Alene kan vi ikke tegne et godt hus til dig, men vores vision er gennem engagement og fokus på dine behov og muligheder at skabe et godt hus sammen med dig.

Kom i kontakt

Se vores medarbejdere >>